Opettajalle

Museovierailu

Koululuokat ja opiskelijaryhmät voivat tutustua Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseoon ma–pe klo 8 lähtien. Opastetulla museovierailulla voidaan keskittyä esim. talon asukkaiden arkeen ja juhlaan, kodin taideteoksiin tai alueen teollisuushistoriaan.

Kotimuseon Galleriassa on mahdollisuus seurata Lönnströmin taidemuseon ja IC-98:n Khronoksen talo –yhteisprojektin etenemistä.

Kotimuseon yläkerrassa on työpajahuone, jossa on materiaalit valmiina. Teresian puutarha –työpajassa voi askarrella tai tehdä kotimuseon puutarhaan liittyviä tehtäviä.

Alakoululaisille on tarjolla myös Kurkistus kotimuseoon –kierros. Kurkistus kotimuseoon –kierroksella lapset tutustuvat kotimuseoon hauskojen tehtävien avulla. Kierros sisältää lapsille suunnatun opastuksen.

Opastus kestää noin 45–60 min ja maksaa 25 euroa. Opastukseen voi yhdistää omatoimisen työpajan museon materiaaleista. Opastusvaraukset etukäteen sähköpostilla info(at)lonnstrominmuseot.fi tai puhelimitse 045 2610 504. Jätä tarvittaessa viesti puhelinvastaajaan, niin soitamme takaisin.

Ota yhteyttä museoon ja sovi käyntiaika!

Tutustu Kurkistus kotimuseoon -kierrokseen mobiiliopasteena!

Puuta, rautaa ja rakkautta – Suomi 100

Rauman museot toteuttavat yhdessä Puuta, rautaa, rakkautta -hankkeen Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017. Koululaiset voivat osallistua hankkeeseen!

Lue lisää hankkeesta