Opastukset ja tapahtumat

Huvila Lönnström – 75 vuotta eleganssia

Opastuskierros Teresia ja Rafael Lönnströmin kodin arkkitehtuuriin ja sisustukseen ke 1.11. klo 18. Lönnströmien yksityisasunto, nykyinen kotimuseo, valmistui jouluksi 1942. Huvilatyylisen rakennuksen suunnitteli helsinkiläinen arkkitehti Jermo Laosmaa ja vuonna 1982 valmistuneen Galleria-siiven raumalainen Erkka Ruusunen. Kotimuseo on avoinna 1.11. klo 16–19. Opastukselle museon pääsymaksulla 5/3 e tai Museokortilla.

Teresia Lönnströmin syntymäpäivä 13.12.2017

Kotimuseo on avoinna ke 13.12. klo 1219. Ilmainen sisäänpääsy. Rauman musiikkiopiston Minidina-kuoron Lucia kulkueineen esiintyy.

Mobiiliopastus kotimuseoon

Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseoon voi tutustua myös mobiiliopastusta seuraamalla, opaste toimii kaikenlaisilla älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Mobiiliopaste toimii ilman ladattavaa sovellusta (datayhteys tarvitaan). Mobiiliopas on toteutettu Suomen museoliiton ja Momeo Oy:n kehittämällä Seinätön museo -alustalla.

Opastus löytyy verkkosivuosoitteesta: www.tarinasoitin.fi/teresia

Mobiiliopas Kaivopuiston alueelle

Tutustu Lönnström-yhtiöiden tehdas- ja asuinalueeseen Rauman Kaivopuistossa. Mobiiliopasta voi käyttää älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Mobiiliopas on toteutettu Seinätön museo -alustalla.

Opas löytyy osoitteesta: www.tarinasoitin.fi/kaivopuisto