Opastukset ja tapahtumat

3.12.2017–14.1.2018 NÄKY

Lönnströmin museot toteuttaa yhdessä Rauman taiteilijaseuran kuvataiteilijoiden kanssa NÄKY-projektin.  Yhteisöllinen NÄKY-teos toteutetaan Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon verkkoaitaan kiinnittämällä siihen heijastimia ja luoden näin yhdessä pimeään vuoden aikaan vaikuttava ja välkehtivä NÄKY. 

Lue lisää

Teresia Lönnströmin syntymäpäivä 13.12.2017

Kotimuseo on avoinna ke 13.12. klo 1219. Ilmainen sisäänpääsy. Rauman musiikkiopiston Minidina-kuoron Lucia kulkueineen esiintyy klo 17.

Lue lisää

Mobiiliopastus kotimuseoon

Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseoon voi tutustua myös mobiiliopastusta seuraamalla, opaste toimii kaikenlaisilla älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Mobiiliopaste toimii ilman ladattavaa sovellusta (datayhteys tarvitaan). Mobiiliopas on toteutettu Suomen museoliiton ja Momeo Oy:n kehittämällä Seinätön museo -alustalla.

Opastus löytyy verkkosivuosoitteesta: www.tarinasoitin.fi/teresia

Mobiiliopas Kaivopuiston alueelle

Tutustu Lönnström-yhtiöiden tehdas- ja asuinalueeseen Rauman Kaivopuistossa. Mobiiliopasta voi käyttää älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Mobiiliopas on toteutettu Seinätön museo -alustalla.

Opas löytyy osoitteesta: www.tarinasoitin.fi/kaivopuisto