Lönnströmin museot

Palvelut ryhmille

Haluatko tuoda ryhmäsi kokonaisvaltaiselle kulttuuriretkelle tehtailijapariskunta Teresia ja Rafael Lönnströmin kotiin ja tarjota ruokailun teollisuusneuvos Teresia Lönnströmin mieltymysten ja aikakauden mukaisesti? Palveluita yhdistelemällä voimme tarjota niin kokouspaketteja kuin virkistystoimintaakin. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro toiveistasi, niin räätälöimme juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan paketin.

Käynti museolla

Ryhmät voivat vierailla Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseossa museon avoinnaoloaikoina tai varata erillisen käynnin sähköpostilla info(at)lonnstrominmuseot.fi tai puhelimitse 045 2610 504. Jätä tarvittaessa viesti puhelinvastaajaan, niin soitamme takaisin.
Katso lisätietoja avoinnaoloajoista

Pääsymaksut

3 € / hlö vähintään 10 henkilön ryhmässä
5 € / hlö alle 10 henkilön ryhmässä
Kotimuseoon voi ostaa kalenterivuoteen sidotun vuosikortin 10 € / vuosi / hlö
Museokortilla ilmainen sisäänpääsy museoon

Opastus museossa

Opastuksen sisällöstä kannattaa keskustella museon henkilökunnan kanssa hyvissä ajoin ennen vierailuasi. Opastuskierroksella voidaan keskittyä esim. kodin taideteoksiin, designlasiin tai vaikkapa ulkomailta matkamuistoina tuotuihin esineisiin. Opas voi kertoa enemmän myös talon asukkaiden arkeen ja juhliin liittyvistä tavoista niin toivoessasi. Opastus kestää noin 45–60 min.

Opastuskielet

suomi, ruotsi ja englanti

Opastusmaksut

Museon avoinnaoloaikana 60 € / korkeintaan 15 henkilön ryhmä sekä sisäänpääsymaksut.
Museon ollessa suljettuna 75 € / korkeintaan 15 henkilön ryhmä sekä sisäänpääsymaksut.
Yli 15 henkilön ryhmälle varataan kaksi opasta. Ryhmän koon ollessa yli 15 henkilöä, kaksi opasta, opastusmaksu 120 € (kaikkina aikoina).
Avoinnaoloajat

Opastuksen peruminen/myöhästyminen

Emme peri varatusta opastuksesta maksua, mikäli se perutaan 48 tuntia ennen opastuksen alkamisajankohtaa. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, on varaaja velvollinen maksamaan opastusmaksun, mutta ei sisäänpääsymaksuja.

Maksutapa

Opastuksen voi maksaa käteisellä tai maksukortilla vierailun yhteydessä. Opastus ja sisäänpääsymaksut voidaan myös laskuttaa jälkikäteen.

Museovierailuun yhdistettäviä tarjoiluja ja tiloja, joissa toteuttaa tehokas kokous tai tunnelmallinen juhla

Majoitus

  • Facebook
  • Twitter