Unelma-näyttelyn työpajat 20.9.2014—11.1.2015

Työpajoihin voi osallistua itsenäisesti museon aukioloaikoina.

Göran Torrkulla Ruusu

Ruusu-työpajassa museovieraat pääsevät tekemään sitä, mitä runoilija-filosofi-kuvataiteilija Göran Torrkulla kertoo tehneensä koko viime kesän valmistellessaan Unelma -näyttelyä. Hän on leikannut onnittelukorteista ruusuja ja käyttänyt niitä muotteina ja sabluunoina monikerroksisille ruusuteoksilleen. Ruusujen terälehdet ovat aina hiukan eri muotoisia. Leikkaamalla ja liimaamalla ruusuja useita päällekkäin museovieras voi luoda oman kolmiulotteisen ruusuteoksensa.

Anssi Kasitonni Robotti

Unelmoitko omasta robotista? Robotti-työpajassa museovieras pääsee nikkaroimaan oman robottinsa. Materiaalina käytetään puukapuloita, alumiinilevyä, alumiinifoliota sekä rautalankaa ja työkaluina niittipyssyä ja vasaraa. Robotin saa työpajan päätteeksi viedä kotiin tai jättää esille osaksi näyttelyä Anssi Kasitonnin Robottijengi-teoksen äärelle.

Suvi Aarnio Unelma!-kyltti

Mistä sinä unelmoit? Maailmanrauhasta, tasa-arvosta vai luonnon monimuotoisuuden säilymisestä? Vai omasta kasvihuoneesta, uudesta autosta tai ehkä ikuisesta rakkaudesta? Omia unelmiaan kannattaa vaalia ja tavoitella. Tule tekemään työpajaan Unelma!-kyltti omista unelmistasi!