Unelma: Ruokapuoti Lumo 14.10.2014

Unelmat voivat toteutua! Tero Suhonen kertoo Unelma-luennolla Ruokapuoti Lumon synnystä ja varhaislapsuudesta ti 14.10.2014 klo 1819.30

"Unelmat ja haaveet ovat kuin suunnistusrasteja oman elämän polulla. Joitakin rasteja kohti pyrimme tietoisesti ilon ja intohimojen saattelemana, jotkin tupsahtavat vastaan odottamatta ja paljastuvat ilmentyessään unelmiksi. Jotkin saavutetaan kiireettä vakaan taivalluksen jälkeen", näin kuvaa Tero Suhonen ajatuksiaan.

"Joskus unelmista pitää myös osata luopua ilman epäonnistumisen tunteita, muuttaa suuntaa ja jatkaa yhtä tai kahta kokemusta rikkaampana kohti uusia unelmia. Tietoinen haaveilu ja unelmointi on aika nastaa puuhaa. Sitä kannattaa kokeilla!", jatkaa Suhonen.

Ruokapuoti Lumo on usean vuoden haaveilun tulos. Se ei ole syntynyt hetkessä eikä tuoreimpien ruokatrendien innoittamana. Maailman ruokatuotanto on suuri rasite maapallon ekosysteemille. Ruoka ja ravitsemus ovat ihmisen perustarpeita ja siksi väestön kasvaessa yhä vaikeammin ratkaistava yhtälö. Jokainen kuluttaja vaikuttaa omilla valinnoillaan ruokatuotannon tulevaisuuteen kysynnän ja tarjonnan lain voimalla.

Luento, joka pidetään Lönnströmin taidemuseon 3. kerroksessa, on toteutettu yhteistyössä Rauman kansalaisopiston kanssa. Luennolle on vapaa pääsy.