Senioreiden kulttuuriviikkojen ohjelma kotimuseossa 2015

Senioreiden kulttuuriviikkoja vietetään Raumalla lokakuussa 5.–18.10.2015. Kotimuseon senioreiden kulttuuriviikkojen ohjelmassa on opastuksia ja muistojen tallentamista. Opastukset ovat ilmaisia ja museoon on ilmainen sisäänpääsy.

Su 4.10. Kotimuseo on avoinna vanhustenpäivänä klo 12–16. Museovierailun yhteydessä voi kertoa muistojaan Teresia Lönnströmistä.

Ke 7.10. klo 16–19 Muistot talteen! Lönnströmin kotimuseo kerää muistoja Teresia Lönnströmistä. Tule kotimuseolle kertomaan muistosi hänestä. Museo on kiinnostunut myös Teresiaan liittyvistä valokuvista.

Ke 7.10. klo 18 Juhlat Teresia Lönnströmin kodissa -erikoisopastus. Teresia Lönnströmillä oli tapana järjestää juhlia kauniissa kodissaan. Huolella suunnitelluissa tilaisuuksissa oli usein ripaus suuren maailman tyyliä, joka on jäänyt vieraiden muistoihin. Elämyksellinen erikoisopastus vie juhlan tunnelmaan Teresia Lönnströmin kodissa.

Ti 13.10. klo 14 Tyylikäs Teresia -opastus

To 15.10. klo 14 Tyylikäs Teresia -opastus

Opastuskierroksella tutustutaan eleganssistaan tunnetun Teresia Lönnströmin kotiin ja hänen puvuistaan koottuun näyttelyyn. Puvut ovat 1960–70-luvuilta ja mukana on myös muotitaiteilija Kaarlo Forsmanin suunnittelemia asuja