Pullopostia Tanskasta – lasten taideseikkailu

Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseossa vietetään Lasten Lauantaita 19.10. aarretta etsien. Pullopostia Tanskasta -opastukset vievät tyrskyäville merille ja Teresian sukujuurille Tanskaan. Raumalle rantautunut, kotimuseossa vieraileville lapsille osoitettu pulloposti paljastaa, että Teresian lukuisten taideteosten ja kauniiden esineiden joukossa on vielä yksi aarre, jota kukaan ei ole löytänyt. Tästä alkaa lasten taideseikkailu, jossa vain mielikuvitus on rajana. Löytävätkö lapset aarteen? Kuka aarteen on piilottanut ja miksi?

Seikkailuopastus keskittyy erityisesti Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon taideteoksiin. Seikkailukierrokset ohjaa TaM Anri Gorski. Gorski on Raumalla lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt valokuvataiteilija ja taidekasvattaja. Hän työskentelee Helsingin Taidehallissa. Gorski inspiroituu saduista ja innostuu mielikuvitusseikkailuista.

Pullopostia Tanskasta -kierrokset klo 10, 11.15, 12.30 ja 13.45.  Ikäsuositus 6 v. ja ylöspäin. Kierrokset järjestettiin Satakunnan lastenkulttuuriverkoston tuella.

Kuva Anri Gorski.

  • Facebook
  • Twitter