Tapahtumat

Päivystävä museo Raumalla

Keskiviikkoiltojen museopäivystykset jatkuvat raumalaisissa museoissa. Joka keskiviikko klo 16–19 yksi raumalainen museo päivystää ja lääkitsee museokaipuuta ilmaiseksi. Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo päivystää keskiviikkoisin 2.10., 6.11. ja 4.12. Ilmainen sisäänpääsy museoon klo 16–19 ja opastetulle kierrokselle klo 18.

Katso raumalaisten museoiden päivystysvuorot

Lasten Lauantai

Lasten Lauantaina 19.10. Pullopostia Tanskasta – lasten taideseikkailukierroksia kotimuseossa. Kierrokset klo 10, 11.15, 12.30 ja 13.45. Kesto 45 min. Kierrokset ovat maksuttomia.
Ilmoittautumiset 17.10. mennessä info@lonnstrominmuseot.fi
Ikäsuositus 6 v. ja ylöspäin. Ohjaajana taidekasvattaja Anri Gorski.

Lasten toiminnalliset opastukset vievät tanskalaisille tyrskyäville merille ja Teresia Lönnströmin sukujuurille. Raumalle rantautunut ja kotimuseossa vieraileville lapsille osoitettu pulloposti paljastaa, että Teresian lukuisten taideteosten ja kauniiden esineiden joukossa on vielä yksi aarre, jota kukaan ei ole koskaan löytänyt. Tästä alkaa lasten taideseikkailu, jossa vain mielikuvitus on rajana. Löytävätkö lapset aarteen? Kuka on aarteen takana?

Lue lisää

Opastettu kotikierros

Tule tutustumaan tehtailijapariskunnan kotiin opastetulle kierrokselle! Opastettu kotikierros ke 6.11. ja ke 4.12. klo 18. Kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kotimuseo on raumalaisten museoiden päivystävä museo. Museo on avoinna klo 16–19 ja ilmainen sisäänpääsy museoon.

  • Facebook
  • Twitter