Lasten kanssa museoon

Teresia ja Rafael Lönnströmin kodissa riittää nähtävää kaikenikäisille. Museossa on myös tekemistä lapsille. Kotimuseoon on mukava tulla koko perheen voimin!

Lönnströmin kotihiiri seikkailee videolla 

Kotimuseon yläkerrassa on Lönnströmin kotihiiren oma huone, jossa voi katsoa videolta kotihiiren seikkailuja Lönnströmien kodissa. Kotihiiri esittelee kotitaloaan ja kertoo sen asukkaista.

Videolla kotihiiri houkuttelee lapset mukaan tekemään hauskoja tehtäviä kotimuseon huoneissa ja lapset voivat seurata hiiren opastusta myös omalla mobiililaitteella museossa kulkiessaan.

Lönnströmin kotihiiren video-opastus on katsottavissa kotimuseon YouTube-kanavalla.
Tutustu kotihiireen

VR-laseilla Khronoksen talon pihapiiriin

Kotimuseon Galleriassa on koettavissa nykytaideprojekti Khronoksen talon virtuaalitodellisuusympäristö HTC Vive virtuaalitodellisuuslaseilla. Khronoksen talo on Lönnströmin taidemuseon yhdessä IC-98:n kanssa toteuttama taideprojekti, jossa autioitunut talo aidattiin ja suljettiin ihmisiltä ikuisiksi ajoiksi. Khronoksen talon pihapiiriin pääsee tutustumaan siitä toteutetussa virtuaalitodellisuusympäristössä.

Kurkistus kotimuseoon

Kotimuseoon voi tutustua myös Kurkistus kotimuseoon -mobiilioppaan kanssa. Mobiiliopas sisältää myös tehtäviä. Kotimuseon oma piirroshahmo Iiro Ilves on mukana kurkistamassa museoon. Opas on toteutettu Seinätön museo -alustalla ja siihen pääsee omalla mobiililaitteella kuten kännykällä tai tabletilla.
Tutustu oppaaseen

Lastenvaunujen kanssa pääsee kulkemaan kotimuseon 1. kerroksessa.
Alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi museoon.

  • Facebook
  • Twitter