Lönnströmin museot etsii uutta museonjohtajaa

Lönnströmin taidemuseo ja Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo on kahden museon kokonaisuus Raumalla. Taidemuseo järjestää nykytaiteen projekteja tiiviissä yhteistyössä taiteilijan tai taiteilijaryhmän kanssa. Kotimuseo esittelee raumalaisen tehtailijapariskunnan edustuskotia ja taidekokoelmaa.

Lönnströmin museoita ylläpitää Teresia ja Rafael Lönnströmin Säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on kuvataiteen edistäminen.

Nykyisen museonjohtajan siirtyessä Hämeenlinnan taidemuseon johtajaksi etsimme uutta museonjohtajaa.

Etsimämme museonjohtaja on innovatiivinen, yhteistyökykyinen ja motivoitunut vastaamaan museotoiminnan moninaisiin haasteisiin. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta museoalalta tai museologian opintoja. Toivomme taidekentän ja museoalan vahvaa tuntemusta sekä perehtyneisyyttä nykytaiteeseen ja taidehistoriaan. Arvostamme kokemusta taloushallinnosta, viestinnästä ja esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme itsenäisen ja kiinnostavan tehtävän Lönnströmin museoiden toiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa yhdessä pienen mutta osaavan henkilökunnan kanssa.

Tehtävä alkaa 1.5.2019 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja suosittelijoineen pyydetään lähettämään 15.2.2019 mennessä osoitteella riitta.numminen(at)lonnstrominmuseot.fi tai postitse Teresia ja Rafael Lönnströmin Säätiön hallitus, Syväraumankatu 41, 26100 Rauma.

Lisätietoja antavat:

hallituksen puheenjohtaja Teea Hyytiä 040 831 2758

asiamies Riitta Numminen 040 551 8020

  • Facebook
  • Twitter